Chcę pomóc

Każdy kto chciałby pomóc naszemu Stowarzyszeniu może to zrobić poprzez:

1. Wpłacenie środków finansowych.
Bank BGŻ BNP Paribas S.A.
Numer konta: 11 - 2030 - 0045 - 1110 - 0000 - 0420 - 0880

2. Przekazanie rzeczy materialnych.
Przedmioty jakie mogą się przydać w naszym Stowarzyszeniu to: sprzęt komputerowy, materiały biurowe, sprzęt do ćwiczeń, sprzęt rehabilitacyjny, materiały budowlane i inne.

3. Usługi.
Poszukujemy osób lub firm, które mają doświadczenie w zakresie pozyskiwania środków na prowadzenie działalności rehabilitacyjno - szkoleniowej. Chętnie skorzystamy z pomocy firm, które mogłyby wykonać prace remontowe, prace porządkowe. Mile widziane są również usługi w branży poligrafii i reklamy.

4. Wolontariat.
Poszukujemy osób, które posiadają wykształcenie w zakresie rehabilitacji i chiałyby prowadzić zajęcia rehabilitacyje dla naszych członków.

5. Umieszczenie naszego banera na swojej stronie internetowej.
Osoby lub firmy, które posiadają swoją stronę internetową mogą umieścić na niej baner (POBIERZ BANER) lub logo (POBIERZ LOGO) Stowarzyszenia „RAZEM”, które odsyła do naszej strony internetowej. Rozdzielczość obrazków można dowolnie modyfikować tak aby dobrze prezentowały się na Państwa stronie internetowej.

6. Informowanie o naszej działalności.
Prosimy o informowanie o naszym Stowarzyszeniu osób niepełnosprawnych, które szukają wsparcia lub chcą być wsparciem dla innych niepełnosprawnych. W celu rozpowszechnienia wiedzy o naszym Stowarzyszeniu można nas dodać do swojego konta na NK lub Facebook, odnośniki do naszych profili na tych portalach można znaleźć w zakładce „Kontakt w sieci” (PRZEJDŹ DO ZAKŁADKI „KONTAKT W SIECI”).